Elongatii vertebrale

Durerile de spate, simple sau complicate şi chiar recuperarea după o hernie de disc, pot fi trecute mai uşor cu ajutorul elongaţiei.

Un procedeu nechirurgical care presupune relaxarea pe un pat special îndreaptă coloana, o scapă de presiunea din interiorul discurilor, permiţându-le acestora sa se rehidrateze şi, implicit, să se vindece.

Pe langa durere, modificarea posturii corporale si a mersului ar trebui să fie semne clare ale instalarii herniei de disc. Iar netratată corespunzator poate duce chiar la modificari ale reflexelor. Pentru toţi cei care se regăsesc în aceste situaţii şi resimt deja efectele, există elongaţie, un remediu nechirurgical şi extrem de eficient. Această decompresie tridimensioală a vertebrelor reprezintă versiunea tehnologizată a tracţiunii.

Practic, această repoziţionare a vertebrelor în ax longitudinal crează mediul de vindecare, iar în scurt timp deblochează discurile intervertebrale şi vertebrale.

Dar totul în condiţii de siguranţă şi fără pic de durere. Iar dacă procedura este însoţită de tehnici de masaje medicinale  efectele se simt după primele şedinţe.

Noua combinatie între vibrație tridimensionala, căldură și elongație, stimulează mecanismele proprii de regenerare ale organismului și are un efect de durată împotriva cauzelor care provoaca dureri.

Recomandări:

-dureri cronice/acute ale spatelui

-dureri musculare

-sciatica, blocaje vertebrale

-îngustari ale canalului spinal

-osteoporoză, scolioză

-probleme ale discului intervertebral

-nevralgie intercostală

-stabilizarea axului corpului

-stabilizarea metabolismului

-boli ale tractului respirator

-stări de epuizare fizica si psihică