Despre noi

 M-am născut si am crescut intr-o familie in care sportul de performanță a fost o lecție permanentă.

 Am moștenit de la tatăl meu, fost schior de performantă, tenacitatea, ambiția și dorința de a fi tot mai bun. În familia mea am învățat ca in viață indiferent ce faci, trebuie să faci bine si cu pasine.

 Am absolvit cursurile Facultății de Educație Fizică si Sport din cadrul Universității Transilvania Brasov și pentru desăvârșirea mea ca sportiv am plecat în urma cu 10 ani în Germania.

 După 2 ani drumurile m-au dus spre Austria unde am înțeles și am învățat lecții bune de viață.

 Am învățat că sportul a fost doar o etapă în devenirea mea și că de fapt menirea mea este aceea de a ajuta oamenii sa-și recapete și să-și mențină starea de sănătate. Am absolvit școala de maseur medicinal din Graz după care au urmat alte specializări în Viena și Germania în care mi-am însușit si mi-am desăvârșit cunoștințele și abilitățile de a aplica tehnici de terapie manuală.

 M-am întors acasă hotărât să aplic tot ce am învățat și am experimentat in importante centre de recuperare din Austria.

 Pacienții mei vor avea ocazia sa simtă beneficiile unor metode tradiționale chineze sau să cunoască efectul folosirii tehnicilor de vârf aplicate în cabinetele din occident privind masajul pe coloana, drenajul limfatic, elongații, reflexoterapie și multe altele.

 Într-o atmosferă de liniște, asigurată de cabinetul meu de masaj,puteți să vă bucurați de toată experiența mea dobândită de-a lungul timpului. Ședințele vor fi programate în prealabil, se va respecta programarea și tratamentul va începe după o evaluare prealabilă a stării d-voastră de sănătate. Vă aștept la cabinet cu analize, radiografii sau rezultate RMN pentru întocmirea unei fișe personale.